We Love Crafts

Frederica, de eigenaar van We Love Crafts is een specialist als het gaat om Art Journaling, Mixed Media en Bible Journaling. En als je wilt weten wat het laatste nou precies is, zij kan je er heel veel over vertellen. Ohw kleine tip….. mocht je inspiratie krijgen van haar…en dat gaat zeker gebeuren… de bijbels van de Bovenkerk in Kampen zijn hier niet voor bedoeld, maar die van jezelf wel. Wat heeft zij een leuke materialen die je daarvoor kan gebruiken.

Mijn naam is Frederica Ruizendaal. Ik woon op het mooiste plekje van Kampen samen met mijn vriend Arnaud. Hobby is altijd al een groot deel van mijn leven geweest. Ik heb al van alles gedaan: borduren, oorbellen en klemmen maken, netten boeten, kaarten maken. Uiteindelijk ben ik 3 jaar terug in aanraking gekomen met art journaling, bible journaling en mixed media. Ik was meteen verkocht.

We Love Crafts
Van jongs af aan had ik een droom: een eigen hobbywinkel. Op mijn 46ste was het eindelijk zover. Nadat ik na 16 jaar mijn baan op de administratie vaarwel moest zeggen, wist ik, nu heb ik de kans. In oktober 2017 ben ik begonnen met We Love Crafts.
We Love Crafts is een webshop op gebied van Bible Journaling, Art Journaling en Mixed Media. Ik verkoop alleen producten waar ik 100% achter sta. Regelmatig worden er nieuwe artikelen toegevoegd aan het assortiment.

Dit is de workshop die zij gaat geven, met veel technische elementen erin:

dav
dav