Mooi van Papier

Wie ben ik?
Hoi, mijn naam is Anne-Marie Breurkes.
Ik ben 44 jaar, getrouwd met Niels en moeder van 2 jongens.
Ik ben altijd al creatief geweest en ik heb zelfs de opleiding Grafisch Ontwerpen aan de Academie in Kampen gevolgd, een leuke tijd maar een baan in dit vakgebied bleek uiteindelijk niks voor mij te zijn.
Ergens in 2011 kreeg ik weer wat meer tijd om creatief bezig te zijn, ik ben toen begonnen met een blog en een tijdje later ben ik begonnen met kaarten maken en stempelen. In 2012 kwam Stampin’Up! naar Nederland en kwam ik op internet de eerste kaarten gemaakt met hun producten tegen. Ik vond het prachtig. Een hele eigen stijl van ontwerpen die mij echt aansprak en alles paste zo mooi bij elkaar, het papier en de inkt, de kleuren.
Eind 2013 heb ik mijn Startpakket besteld en zo werd ik Demonstratrice. Mijn eerste workshop was een kerstkaarten workshop, ik vond het spannend maar ook heel erg leuk. Na een aantal jaren wilde ik wel wat meer. Zou het niet mooi zijn als ik hier ooit mijn werk van zou kunnen maken? Ik ben begonnen met maandelijkse Creatieve Stempelavonden in Kampen en Emmeloord. Inmiddels is er een vaste groep mensen die steeds terugkomt, maar ook schuiven er nog regelmatig nieuwe mensen aan. In oktober organiseer ik voor het eerst een workshopdag in Emmeloord.
Wat is Stampin’Up!
Stampin’Up! is een Amerikaans bedrijf en bestaat dit jaar 30 jaar, vanaf oktober 2012 ook in Nederland. Ze ontwerpen, produceren en verkopen stempelsets (rubber en photopolymer), inktpads, papier, ponzen/stanzen en producten op het gebied van memorykeeping. Alle producten zijn op elkaar afgestemd, stempelsets met bijpassende pons of stanzenset en inkt/papier/embellishments/markers etc zijn in dezelfde kleuren verkrijgbaar.
De producten van Stampin’Up! zijn niet te koop in de winkel maar te bestellen bij een Demonstratrice tijdens een party/workshop, via de webshop of email.
Creaspektakel
Dit jaar geef ik voor het eerst workshops op het workshopplein bij het Creaspektakel, mijn teammaatje Corine v.d. Hoeven gaat mij hierbij helpen.
We gaan een kaart maken met daarin een pocket om bijv. een kadokaart/geld cadeau te geven. We gebruiken de nieuwe Nederlandse stempelset van Stampin’Up! Bloemen Zeggen Meer. Een project wat voor de beginnende, maar ook zeker voor de gevorderde, stempelaar leuk is om te maken. Kom gezellig kennismaken met de producten van Stampin’Up!
Heb je vragen over de producten, wil je de catalogus bekijken (we nemen de nieuwe najaarscatalogus mee!), wil je producten bestellen, schroom niet en bezoek ons op het workshopplein.
Tot ziens op 18 augustus!