GALERIE DE VOORST | Standhouders

GALERIE DE VOORST

Galerie de Voorst is een creatief atelier in het breedste zin van het woord. Eigenaresse en gecertificeerd kunstenaar, Riek van de Bor, geeft les in schilderen, Staphorster Stipwerk en andere creatieve technieken. Zij geeft trendy workshop in haar eigen atelier en op locatie. Jarenlange ervaring op het gebied van lesgeven. In Kampen op het Creaspektakel kan zij diverse technieken laten zien, met name op het gebied van de traditionele Staphorster stipwerk. De stipwerk kan op diverse ondergronden, zoals op papier voor kaarten, porcelein, kleding en meubelen gedrukt worden. Ook kunt u bij haar terecht voor advies van verfkeuze, benodigdheden om de creaties te maken oa papier voor kaarten, shirts, stempels en verf. Galerie de Voorst uit Marknesse heeft een uitgebreide webshop waar ook de artikelen te bestellen zijn, en een workshop onder deskundige leiding kunt boeken.